Sport

Megszállták Dubrovnikot a magyar zsugások

kártya póker (póker)
kártya póker (póker)

Lezajlottak a selejtezők az Eureka Poker Tour Dubrovnik főversenyén, kilenc magyar zsugás vívta ki a továbbjutást, akik megküzdhetnek a 64 ezer eurós fődíjért.

Vasárnap rajtolt el ez Eureka Poker Tour horvátországi főversenye Dubrovnikban. Az 1100 eurós megmérettetésen rengeteg magyar játékos tett próbát, közülük kilencen vették sikerrel az első akadályokat, míg hárman a legjobb 12 közé is bejutottak – írja a Poker.hu.

283 zsugás vett részt a selejtezőkön az Eureka Dubrovnikon, közülük csak 103-an élték túl az első kört, közte kilenc magyarral.

Bozsó Achilles, Gonczó Zoltán, Kármán Márió, Dobai Róbert, Miklós Csaba, Valentai Attila, Liskovics József, Barsi Róbert és Ősi Olivér Mihály jutottak tovább az 1A, illetve 1B napról, akik így folytathatták a küzdelmeket a 64 ezer eurót érő első helyért, illetve a 40 főt jelentő fizetős helyek egyikének megszerzéséért.

Sajnos a második napon hat zsugásunktól is elbúcsúztunk, Valentai és Liskovics pénz nélkül maradtak, mint ahogy üres kézzel távozott a 41. helyen kieső Kármán is.

Már pénzben esett ki Barsi Róbert a 26. (1 950 euró), Miklós Csaba a 21. (2 240 euró) és Ősi Olivér Mihály a 18. (2 240 euró) helyen.

Hárman viszont a legjobb 12 közé jutottak, Bozsó a második helyről, Gonczó a harmadikról, míg Dobai a nyolcadik helyről vághat neki a hajrának.

Szerdán a döntőt rendezik, amikor is eldől, hogy ki szerzi meg a bajnoki címet és markolja fel a 64 ezer eurós fődíjat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik