Sport

Kiss Dániellel erősített a Volán

Kiss Dániel (kiss dániel, )
Kiss Dániel (kiss dániel, )

Hivatalosan bejelentette a SAPA Fehérvár AV 19, hogy 2+1 éves szerződést írt alá a klubbal a volt dunaújvárosi Kiss Dániel.

Kapcsolódó cikkek

A 21 esztendős újvárosi nevelésű játékos – aki hatéves kora óta szerepelt a klub különböző korosztályos csapataiban – 165 MOL Liga mérkőzés után hagyta el az Acélbikákat. A legutóbbi szezonban 47 mérkőzésen 18 pontot szerzett (7 gól + 11 assziszt).

Pályafutása során rendszeresen szerepelt a korosztályos válogatottakban, 10 alkalommal pedig már a felnőtt nemzeti csapatban is lehetőséget kapott. A hátvéd június 3-án, hétfőn jelentkezik első székesfehérvári edzésére.

– Sok rutinos hátvéd hagyja abba a hokit vagy távozott a Fehérvártól, a helyüket fiatalokkal töltik fel, így kerültem a képbe én is. Úgy érzem, az EBEL-ben még nagyobb a fejlődési lehetőség, sok mindent tanulhatok ott. Egymás után háromszor az utolsó körben estem ki a vb előtt a válogatott keretből, igaz, egyszer kéztörés miatt, remélem, sikerül annyit fejlődnöm, hogy akár már jövőre ott lehessek a világbajnoki keretben. – nyilatkozta Kiss Dániel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik