Sport

Vereséggel zárt az ARKSE

A férfi kézilabda NBI/B Nyugati csoportjának 11. helyén végzett az Alba Regia KSE csapata, amely utolsó meccsén a bajnok Győrtől szenvedett vereséget.

A vezetést, a bajnoki címet és ezzel a feljutást már fordulókkal ezelőtt bebiztosító Győr szerezte meg, ám ezután fordított az Alba Regia. A 10. percben 4-3-ra vezettek, ám a Győr kemény védekezéssel és gyors indításokkal bizonyította, nem véletlenül áll a tabella elején.

A csata így is szoros volt, az ARKSE-ből a fiatalok, a négy gólt jegyző Kovács Kristóffal az élen tartották a lépést a vendégekkel. A 21. percben még csak egy gól volt az Alba Regia hátránya, azonban ekkor jött egy hullámvölgy, melyet a bajnok ki is használt, a győriek így hatgólos vezetéssel vonultak szünetre.

A második félidőben tovább folytatódott az ARKSE rossz szériája, a különbség gyorsan tíz gól fölé ugrott. Az utolsó negyedórára aztán feljavultak a hazaiak, szép gólokkal csökkenteni tudták hátrányukat, ám a bajnok így is biztosan nyert.

Az Alba Regia KSE a 13 csapatos bajnokság 11. helyén végeztek. A fehérváriak 6 győzelmet szereztek, 1 döntetlent játszottak, és 17 vereséget szenvedtek, így 13 ponttal zártak.

A góllövőlistán a fehérvári Patkós Péter holtversenyben a Szentendrei KC játékosával, Pozsgai Balázzsal az első helyen végzett 162 találattal.

Jegyzőkönyv:

Alba Regia KSE – SZESE Győr 25-35 (11-17) Ld: Vasvári 7, Kovács K. 4, ifj. Grőber 4(1), Patkós 3, Dreska 3 illetve Szabó A. 6, Németh G. 6, Hollós 5, Gál 4,

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik