Sport

Chino Rheem nyerte a WPT Championship főversenyét

A World Poker Tour World Championship főversenyének döntőjében sem talált legyőzőre az amerikai Chino Rheem, aki győzelmével 1,15 millió dollárt tehetett zsebre.

A hatfős fináléját rendezték a WPT World Championship 25 ezer dolláros főversenyének, Chino Rheem kezdhetett az élről, aki nem is adta ki kezéből a vezetést, rajt-cél győzelmet aratva hódította el a WPT 11. szezonjának legértékesebb bajnoki címét – írja a Poker.hu.

Jonathan Roy, David Peters, Erick Lindgren, Brandon Steven, Matt Hyman és Chino Rheem alkották a WPT World Championship hatfős döntő asztalát. Az élen Rheem állt, őt követte Lindgren és Roy, akik már mind rendelkeztek WPT bajnoki címmel, Lindgren ráadásul kettővel is.

Roy sem akart lemaradni tőle, és gyorsan kiejtette Peterst, Stevent és Hymant, így felzárkózott Rheemre, aki szintén a duplázásra készült.

A botrányairól is ismert Rheem végül egy hatalmas partiban kiejtette Royt, a K-T-8-Q-3 közös lapokon ászos flösse lett, Roy nyolcas szettje fáradt el riverig.

A Heads Upot így közel négyszeres előnnyel kezdhette meg Lindgrennel szemben, aki remekül tartotta magát, de 100 leosztással később már nem bírta a nyomást, Rheem húzta be a bajnoki címet, míg Lindgren lemaradt a triplázásról.

Rheem 1,15 millió dollárt kapott a győzelemért, míg Lindgren 650 ezer, Roy pedig 422 ezer dollárt vehetett fel a Las Vegasi Bellagio kaszinó kasszájánál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik