Sport

72 millió forintot kaszáltak a magyarok a PokerStarson

Két magyar játékos összesen 321 ezer dollárt, átszámítva 72 millió forintot kaszált a PokerStars SCOOP versenysorozatának tegnapi játéknapján.

A turbó versenyeket rendezték csütörtökön a PokerStars SCOOP sorozatán, melyből a magyar zsugások is bőven kivették a részüket. Bélabácsi tornagyőzelme 284 ezer, míg PokerStarJ2 második helye 37 ezer dollárt ért – írja a Poker.hu.

Elsőként a Spring Championship of Online Poker alacsony nevezési díjú (27 dolláros) turbó versenye zajlott le. Itt a PokerStarsJ2 néven kártyázó zsugásunk jutott döntőbe, amit a harmadik helyről kezdhetett meg.

Okos, nyugodt és türelmes játékkal folyamatosan tartotta jó pozícióját, így amikor már csak hárman maradtak versenyben, ő is benne lehetett az alkuban.

Ennek értelmében PokerStarsJ2 37 ezer dollárt, másik két ellenfele, BOOGANDEHAH 43 ezer dollárt, míg wiredoor 46 ezer dollárt kapott, a győzelemért járó további ötezer dollárért folytatták a küzdelmeket.

Ezt már sajnos nem sikerült megszerezni PokerStarsJ2-nek, bár ott állt a bajnoki cím kapujában, de végül be kellett érnie a második hellyel.

Szintén csütörtökön vette kezdetét a magas nevezési díjú (2 100 dolláros) turbó torna, amin Magyarország legjobb online játékosa, Bélabácsi is döntőbe jutott, amit hatalmas előnnyel kezdhetett meg az élről.

Vezető helyét egyszer sem adta ki a kezéből, közben olyan neves külföldi ellenfeleken jutott túl, mint Dan Smith, Igor Kurganov, Josh Bergman és David Bach. A párbajban az osztrák Also11-el találkozott, akivel alkut kötött, aminek értelmében 268 ezer dollár ütötte markát.

A győztesnek járó 16 ezer dollárért tovább kártyáztak, amit sikerült is megszerezni Bélabácsinak, így összesen 284 ezer dollárt nyert, valamint második SCOOP bajnoki címét is megszerezte ezzel.

A két magyar zsugás így összesen 321 ezer dollárt, átszámítva 72 millió forintot nyert, ami ismét bebizonyította a magyar online póker sikerességét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik