Sport

Sztárparádé a WPT World Championshipen

Összegyűltek egy utolsó nagy megmérettetésre a WPT-bajnokok a 11. szezon záró versenyére, a World Championshipre.

A World Poker Tour 11. szezonjának utolsó versenyeként rendezik meg a Las Vegas-i Bellagio kaszinóban a 25 ezer dolláros World Championshipet, melyre nagyobbnál nagyobb pókersztárok jelentkeztek játékra – írja a Poker.hu.

Összesen 146 zsugás gyűlt össze a WPT World Championshipen, természetesen a világ legnagyobb pókersztárjai foglalták el a híres Las Vegas-i kaszinó, a Bellagio kártyaasztalait. A díjazásra kerülő 15 fő három és félmillió dolláros nyereményalapon osztozhat, a győztes 1 150 297 dollárral gazdagodik.

A mezőny két játéknap alatt 24 fősre csökkent, olyan neves zsugások búcsúztak már a küzdelmektől, mint Dominik Nitsche, Galen Hall, Darren Elias, Mohsin Charania, Phil Ivey, David Sands, Jonathan Aguiar, Tom Marchese, Scotty Nguyen, Ben Lamb, Antonio Esfandiari, Matt Giannetti, Yevgeniy Timoshenko, Matt Salsberg és Marvin Rettenmaier.

A legjobb 24 között azonban így is akadnak bőven fantasztikus kártyások, többek közt a nemrég még az EPT Grand Final döntő asztalánál találkozó hármas, Daniel Negreanu, Jason Mercier és Jake Cody is játékban van.

Az élen Amir Babakhani áll jelenleg, őt követi Brandon Steve és Matt Hyman. A mai harmadik napon már a hatfős fináléba jutásért kártyáznak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik