Sport

Martín marad Magyarországon, cél a BL-címvédés

ambros martín (ambros martín, ambros martin, )
ambros martín (ambros martín, ambros martin, )

A spanyol Ambros Martín lesz a friss Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának vezetőedzője a következő szezonban is.

Kelecsényi Ernő klubelnök a Digi Sport Reggeli Start című műsorában hétfőn elmondta, a siker főszereplőjének Ambros Martínt tartja, aki középpontba helyezte a védekezést a csapatnál.

„Nem kérdés, Ambros Martín marad a Győr kispadján, a társaság is együtt tartandó, a cél pedig a BL-címvédés, ez a tervünk!” – jelentette ki Kelecsényi.


Fotó: MTI

Hozzátette: a tréner magyartudása rengeteg fejlődött, ez is bizonyítéka, mennyire komolyan veszi azt, amit csinál.

„Lesz meglepetés, extra jutalom is a lányoknak a szerződésben lefektetett honoráláson felül, de a részletek értelemszerűen hadd maradjanak még titokban. Hogy mi volt az a kicsi többlet a korábbi elvesztett döntőkhöz képest, ami ezúttal tényleg a csúcsra vitte a társaságot? Csakis a csapat, nem tudok mást ismételgetni. Láttam őket egész évben, közösséggé kovácsolódtak, ennek a csúcspontja lett a BL-döntő” – fogalmazott a klubelnök.

A győriek szombaton nyerték meg a BL-t, miután a Veszprém Arénában 23-22-re megverték a norvég Larvikot, ezzel összesítésben 4 góllal jobbnak bizonyultak riválisuknál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik