Sport

Már csak Purak Zoltánért szoríthatunk az EPT nagydöntőjében

Póker (Póker)
Póker (Póker)

Egy magyar játékos maradt állva az European Poker Tour Grand Final főversenyén, Purak Zoltán ugyanis bár kevés zsetonnal, de továbbjutott a harmadik játéknapra.

A második játéknappal folytatódott az EPT Grand Final Monte Carlo főversenye. Sajnos az öt még mezőnyben lévő magyar közül négy kiestek, csak Purak Zoltán jutott tovább – írja a Poker.hu.

A Day 2 elnevezésű játéknapot rendezték a PokerStars által szponzorált EPT nagydöntőben. Még 286 játékos alkotta a mezőnyt, akik közt öt magyar zsugás bújt meg.

Németh András, Botond Balázs, Szabó Zoltán, Pechtinger Tamás és Purak Zoltán kvintettből viszont csak utóbbi maradt életben.

Purak végül kevesebb zsetonnal zárt (54400-al), mint amivel megkezdte a második játéknapot, de legalább továbbjutott. Így ott lehet a 105 másik túlélő játékos között, akik innentől a 80 fizetős helyek egyikéért küzdhetnek tovább.

Az élen a norvég Johnny Lodden szerezte meg a vezetést, több mint 600 ezer zseton tornyosul előtte. Egyelőre tehát neki áll a zászló, bár még nagyon sok van a végéig, amikor is majd a bajnok magasba emelheti a trófeát, és zsebre vághatja az 1 224 000 eurós fődíjat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik