Sport

Óriási cash game parti készülődik Monte-Carlóban

Póker (Póker)
Póker (Póker)

A történelem legnagyobb cash game partiját tervezik megrendezni az EPT Grand Final Monte Carlón. A beszálló kereken egymillió euró lesz.

Jövő hét hétfőn veszi kezdetét az European Poker Tour Monte Carlo főversenye, amin a rendezők a történelem legnagyobb cash game partiját tervezik megtartani. Az egymillió eurós csatára már akadt is pár jelentkező – írja a Poker.hu.

A PokerStars kommunikációs igazgatója, Lee Jones szerint nagy esély nyílt arra, hogy a május 6–15. között megrendezésre kerülő EPT Grand Final Monte Carlón összejöjjön egy igazi álom cash game parti.

A High Stakes, azaz a magas tétek szerelmeseinek igazi csemege lesz az EPT Grand Finalje, ugyanis a 10 600 eurós Main Event mellett rendeznek még 25 ezer eurós High Rollert, 10 300 eurós Turbo High Rollert, valamint egy 100 ezer eurós Super High Roller tornát is.

Azonban akinek ez még mindig nem lenne elég, az figyelemmel követheti majd azt a gigászi cash game partit, amire már jelezte részvételi szándékát Sam Trickett, Paul Newey, Philipp Gruissem, Isaac Haxton és Niklas Heinecker is.

Az egymillió eurós beszállóval elrajtoló partiban 1000 és 2000 euró lesz a kisvak-nagyvak. A kezdést május 11-én délután 4-re tűzték ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik