Sport

Babosék a marokkói elődöntőben

Babos Tímea (babos tímea, )
Babos Tímea (babos tímea, )

A marrákesi tenisztornán döntős szettben dőlt el a továbbjutás.

Babos Tímea a luxemburgi Mandy Minella oldalán bejutott a legjobb négy közé a marokkói Marrákesben zajló, 235 ezer dollár összdíjazású, salakpályás női tenisztornán. Babosék Eva Hrdinova és Karolina Pliskova ellen meccseltek szerdán, az első szettet pedig 6-3-ra elveszítették.


Fotó: MTI/EPA

A második szett nagyon szoros volt, a cseheknek meccslabdájuk is volt, de végül a magyar-luxemburgi kettős rövidítésben kiegyenlített. A döntő játszmában is fej fej mellett haladtak a párosok, majd végül Babosék 10-8-ra nyertek és továbbjutottak.

Babosék az elődöntőben a Lourdes Dominguez Lino, Arantxa Parra Santoja spanyol, Paula Kania, Raluca Olaru lengyel, román duó összecsapásának győztesével találkoznak.

“Nagyon fordulatos meccseket élünk meg Mandyvel! Tegnap nagyon fáradtan játszott, így az a meccs azért volt nehéz. Ma pedig valahogy nem éreztük egymást… De jól küzdöttünk, meccslabdákat hárítottunk! Természetesen örülök a győzelemnek, az újabb elődöntőnek” – nyilatkozta Babos.

Eredmény – WTA-torna, Marrákes, páros, negyeddöntő

Babos Tímea, Mandy Minella (magyar, luxemburgi, 3.)-Eva Hrdinova, Karolina Pliskova (cseh) 3-6, 7-6 (7-1), 10-8 – döntő rövidítés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik