Sport

Kivonul a bwin Magyarországról

Egy sportfogadási oldallal kevesebb áll majd a rendelkezésre, legalábbis a hírek szerint.

A világ egyik legnagyobb online sportfogadója és egyben negyedik legnagyobb online póker-fogadásicége, a bwin.party (a bwin és a Party Poker összeolvadása után létrejött cég) bejelentette, hogy kivonul 18 országból – köztük Magyarországról – írja az ittapiros.com oldal szombati vezető hírében.

Ezek az országok: Argentína, Örményország, Fehéroroszország, Brazília, Kolumbia, Horvátország, Ciprus, Finnország, Görögország, Magyarország, Lettország, Litvánia, Macedónia, Lengyelország, Románia, Szerbia, Szlovénia, Ukrajna.

Már nem is fogad új játékosokat a rendszer április 30. után. A szakportál szerint a legfőbb oka a búcsúnak az, hogy a Szerencsejáték Zrt. hamarosan elindítja saját online fogadási felületét. Pontosabban – ezt már mi tesszük hozzá – réges régen el kellett volna már indulnia a portálnak.

A másik ok, hogy egyre inkább növekedik az ellenállás az engedély nélküli szervezőkkel szemben. További ok lehet más szakportálok fóruma szerint, hogy a pókertermekben (ez a cég vezető szegmense) rengeteg kishal használta ezekből az országokból a kezdetben adott bónuszokat, majd rövid játék után már nem léptek be az oldalra.

A bwin ugyanakkor rengeteget költött hirdetésekre Magyarországon, így a reklámbevételek visszaesése érzékenyen érinthet néhány sajtóorgánumot, legyen szó online médiumról vagy sportcsatornáról.

Aki április 30. előtt rendelkezik bwines számlával, tovább játszhat az oldalon, a korlátozás az új belépőket nem fogadja majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik