Sport

Bosnyák válogatott beállóst igazolt a Pick Szeged

vladimir vranjes (vladimir vranjes)
vladimir vranjes (vladimir vranjes)

Vladimir Vranjes 2 éves szerződést kötött a kétszeres magyar bajnokkal.

Parrondo és Mindégia után újabb játékost szerződtetett a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata – írja a pickhandball.hu. Mezei Richárd a Pick Kézilabda Zrt. vezérigazgatója közölte a hírt, hogy sikerült megegyezni a bosnyák válogatott beállóssal, Vladimir Vranjessal, akivel a klub 2 éves szerződést kötött.

Vranjes 1988 december 14. született a bosznia-hercegovinai Banja Luka-ban. Szülővárosában kezdett el kézilabdázni, az RK Borac Banja Luka csapatában mutatkozott be a nemzetközi porondon is.

2010-ben pályára lépett a Tatabánya elleni EHF kupa meccsen, ahol a bányász ellen egyszer talált a kapuba. A magyar együttes 25-23-ra és 29-21-re nyert a bosnyák csapat ellen. 2012 nyarán igazolt Spanyolországba az Ademar Leon együttesébe.

Ebben a szezonban mutatkozott be az európai topligában, a BL-ben, ahol 18 gólt szerzett. Pályára lépett a Veszprém ellen, Leonban kétszer, míg a Veszprém Arénában négyszer talált a kapuba.

Vranjes tagja a bosnyák válogatottnak, ahol többek között csapattársa a nemzetközi szinten is jegyzett veszprémi Mirsad Terzic, és a lengyel Plockban szereplő Toromanovic.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik