Sport

Fontos meccs vár az FKC-ra

Első hazai mérkőzésére készül a Fehérvár KC csapata a rájátszásban, szerdán este a Veszprém Barabás KC látogat a Köfém csarnokba.

Az 5-8. helyekért folyó rájátszás első fordulójának két győztese találkozik 18 órakor a Köfém Sportcsarnokban. Az alapszakaszt ötödikként záró Fehérvár KC egyértelmű célja ennek a helyezésnek a megtartása, amihez elengedhetetlen, hogy hazai pályán legyőzze a Veszprém Barabás KC gárdáját. A két csapat idei mindkét meccsén a vendéglátok győztek, a királynők városában egy, a királyokéban három volt a különbség a hazaiak javára.

Csak a győzelem elfogadható, mert nem fér bele egy botlás sem, hiszen az ötödik helynél nem szeretnénk alább adni. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy itthon tartsuk a pontokat. Az utóbbi meccseinket azzal nyertük meg, hogy a védekezésünk összeállt, és az ebből indított támadásaink is jól sikerültek, valamint jó tempóban bírtuk végigjátszani a hatvan percet. Ez lehet célravezető a Veszprém ellen is, de azt jó lenne elkerülnünk, hogy félidőben hátrányban legyünk, mint voltunk mostanában párszor. Bízom benne, hogy végig vezetve fogunk nyerni. – nyilatkozta Tilinger Tamara a fehérváriak irányítója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik