Sport

Fehérvári győzelem a Régióbajnokság 2000-es korosztályában

A nyolccsapatos bajnokság első három helyén a Fehérvár KC 2001, a Csákvár FKC és a Várpalota FKC végzett a torna utolsó állomásán, Martonvásáron.

A III. FKC Decathlon Régióbajnokság 2000-es korosztályának küzdelmeiben a Fehérvár KC 2001-es és négy további 2000-es csapata (Bakonycsernye FKC, Csákvár FKC, Soponya FKC és Várpalota FKC), valamint a Martonvásár, Pázmánd-Gárdony és Pusztaszabolcs vett részt. A nyolc együttes körmérkőzéses rendszerű bajnokság keretében, négy játéknapon mérhette össze a tudását. A hét forduló alapján a Nagy Beatrix által edzett, 2001-es fehérváriak veretlenül nyerték a Régióbajnokságot, megelőzve a Horváth Zalán irányította csákváriakat; a harmadik helyen Némethné Sulyok Erzsébet várpalotai tanítványai végeztek. Az okleveleket, érmeket és serlegeket, valamint a Decathlon ajándékutalványait Pål Oldrup Jensen, az FKC vezetőedzője adta át a csapatoknak.

A bajnokság végeredménye: 1. Fehérvár KC 2001, 2. Csákvár FKC, 3. Várpalota FKC, 4. Pázmánd-Gárdony, 5. Soponya FKC, 6. Martonvásár, 7. Bajonycsernye FKC, 8. Pusztaszabolcs

Ajánlott videó

Olvasói sztorik