Sport

Érte versenyez fél Európa

Katarina Bulatovics (katarina bulatovics, )
Katarina Bulatovics (katarina bulatovics, )

A Győr BL-döntőbe jutása, a Valcea kiesése után oszlásnak indult a román kirakatcsapat. Egyik sztárjuk Katarina Bulatovics nyáron csapatot vált. Több klub is versenyez érte.

A román ProSport szerint komoly bajok vannak a Valceánál, hiszen a csapat egyik ásza, Allison Pineau már bejelentette, hogy Franciaországban folytatja, míg Oana Manea évtizedes Valcea múlttal a háta mögött költözik Ljubljanába. A hírek szerint a román bajnok harmadik meghatározó játékosa, a tavaly nyáron a Buducsnoszt Podgoricától szerződtetett Katarina Bulatovics is elhagyja a csapatot, ő a Győrrel tárgyal többek közt.

Az igazsághoz hozzá tartozik ugyanis, hogy több európai élcsapat szemet vetett a montenegrói átlövőre. Bulatovics egyelőre nem döntött el semmit, először természetesen megnézi az udvarlók szándékát és “tehetségét”. A döntésében két dolog befolyásolhatja. Egyrészt nyilván szeretne címeket nyerni, másrészt szeretne minél magasabb jövedelmet.

Érdekes, hogy az átlövő érdekeit magyar menedzseriroda, a Sport Concept képviseli. A jelenlegi Győr mindkét tekintetben meg tud felelni elvárásainak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik