Sport

Most nem hibázhatunk a britek ellen

magyar jégkorong válogatott (gólöröm, jégkorong, magyar jégkorong válogatott, )
magyar jégkorong válogatott (gólöröm, jégkorong, magyar jégkorong válogatott, )

Vasárnap este Nagy-Britannia legjobbjaival küzd meg a magyar jégkorong-válogatott a budapesti divizió I-es vb-n.

Több szempontból is mérvadó lesz a magyar válogatott vasárnap esti mérkőzése. Egyrészt tétmérkőzésen most debütál a csapat új 1-3-1 felállásban. Másrészt egy győzelem gyógyír lehetne a tavalyi világbajnokságon elszenvedett vereségre. Igaz, az angolok akkor az életükért (bentmaradásért) játszottak, a magyar csapat számára pedig már nem volt semmilyen tétje a meccsnek. Harmadrészt egy sikeres nyitány az első fontos lépés a feljutásért vívott küzdelem, ami erősítheti a fiúk önbizalmát a torna további részére.

A britek két hellyel állnak mögöttünk a Nemzetközi Jégkorongszövetség ranglistáján, megelőzve Japánt és Dél-Koreát. Erős, fizikai hokit játszanak, nagyon egységes csapat, szóval kellemetlen ellenfelek lesznek. A Sport24-en élő, szöveges tudósításban számol be nemzeti csapatunk első meccséről.

Ha kíváncsi vagy, hogy mi milyen eredményeket tippelünka tornán, kattints ide. Ha úgy érzed, hogy lenne még mit tanulni a jégkorongról, ide kattintva találsz egy kis segítséget. Ha az érdekelne, hogy mire számít Sofron István, a válogatott csatára a tornán, itt olvashatod el, a magyar csapat munkáját segítő volt jégkorongos Majoross Gergely értékelése pedig itt található.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik