Sport

Bajnokot avattak a WSOP APAC első versenyén

kártya póker (póker)
kártya póker (póker)

Az amerikai online-torna-specialista, Bryan Piccioli győzelmével ért véget az első World Series of Poker Asia Pacific torna. A fiatal zsugás 211 ezer dollárt vágott zsebre.

Tegnap rendezték a debütáló versenysorozat, a WSOP APAC első tornájának döntőjét. A két nagyágyú, Jonathan Duhamel és Jeremy Ausmus orra elől Bryan Piccioli szerezte meg a bajnoki címet, aki élete legnagyobb eredményét érte el ezzel – írja a Poker.hu.

World Series of Poker Asia Pacific néven indított új versenysorozatot a WSOP-brand, melynek helyszínéül a csodálatos melbourne-i Crown Casino szolgál otthonul. Az első tornán máris a döntőt rendezték, ahova jó pár nagy név is bejutott.

A finálé leghíresebb játékosa minden bizonnyal 2010 világbajnoka, Jonathan Duhamel volt, de rajta kívül a tavalyi vb-döntőben ötödik helyet szerző Jeremy Ausmus is nagy eséllyel várta a megmérettetést.

Mint utólag kiderült, a tophelyek közelébe egyikőjük sem tudott odaférkőzni, a végső párbajt két, viszonylag ismeretlenebb játékos vívhatta.

A Heads Upot az ausztrálok egyik legtehetségesebb zsugásának tartott Jonathan Karamalikis és az amerikai online-torna-specialista, Bryan Piccioli játszhatták.

Utóbbi jóval tapasztaltabb versenyző, így nem csoda, hogy a végén az ő győzelmével zárult a csata. Az utolsó partiban Piccioli A-8 lapokkal ment allin, Karamalikis T-T-vel megadott, azonban a közös boardon Piccioli sort alakított ki (9-4-3-5-2 lapok érkeztek), így ő szerezte meg a bajnoki címet és a velejáró 211 575 ausztrál dollárt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik