Sport

Óriási nyerőben Viktor Blom

dollárköteg (dollárköteg)
dollárköteg (dollárköteg)

Valósággal kicsontozta Viktor Blom ellenfelét, hat óra alatt ugyanis az összes pénzét elnyerte az amerikai Ben Tollerenének, aki 1,7 millió dollárt tolt át a svédnek.

A minap még azt írtuk, hogy 2,3 millió dollárral március legnagyobb nyerője lett a svéd Viktor „Isildur1” Blom, aztán rátett egy újabb lapáttal, és 1,7 millió dollárt gombolt le mindössze 6 óra alatt Ben Tollerenéről írja a Poker.hu.

Őrületes, amit a svéd, hiperagresszív stílusban kártyázó Viktor Blom művel. A hosszú, már-már maratoni hosszúságú pókerpartikat könnyedén bíró kócos hajú zsugás hat órás párbajban ütközött meg az amerikai Ben Tollerenével, aki minden bizonnyal örökre megemlegeti, hogy leült kártyázni Blommal.

A két fél eleinte egy asztalon kezdett el egymás ellen játszani, valószínűleg várták gyengébb játékosokra vártak. Mivel azok nem igazán akartak szálingózni, így újabb asztalokat nyitottak.

Blom percről-percre, partiról-partira növelte előnyét, valósággal átgázolt Tollerenén, aki három óra után már egymillió dollár mínuszban volt.

Ezután nem sokkal még vissza tudott ebből valamennyit hozni, azonban a vége így is nagyon csúfosra sikeredett, ugyanis Blom 1,7 millió dollárt nyert el ellenfelétől, akinek valószínűleg a teljes bankrollját elszedte.

Ezzel „Isildur1” négy millió dollár fölé növelte idei bevételeit, de ami még elképesztőbb, hogy a befektetett játékidő alapján Blom több mint ötezer dollárt nyer percenként.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik