Sport

Hatalmas fölénnyel nyerte a Győr a bajnoki elődöntőt

A Győr 39-16-ra győzött a Váci NKSE ellen, így magabiztosan menetelnek a döntőbe.

Női kézilabda NB1 rájátszás
GYŐRI AUDI ETO KC – Váci NKSE 39-16 (19-6)
Győr, 1000 néző.

Győri Audi ETO: Lunde – Görbicz 5 (3), Löke 3, Hornyák 7, Szepesi 1, Amorim 3, Radicevic 6. Csere: Herr, Rédei-Soós, Tervel, Kovacsics 6 (3), Korsós, Orbán 4, Sirián 2, Lekic 2. Kiállítások:- Vezetőedző: Ambros Martín

Váci NKSE: Juhász – Niksic 1, Farkas 2, Barján 1, Klivinyi 3, Fülöp 2, Szondi. Csere: Ertl 1, Triffa, Petrovics, Hámori 1, Bíró, Szádvári 1, Mészáros 2, Nagy, Virág 2. Kiállítások: 2 p. Vezetőedző: Gulyás István

BL-szintre pörgött fel az ETO a mai NB1-elődöntőre, mind védekezésben, mind támadásban iszonyúan megnehezítette ellenfele helyzetét.

Gratulálok a csapatomnak a mai teljesítményhez, a mérkőzés elejétől a végéig kiváló játékot mutattak a lányok!
Ez a színvonal nagyon fontos most, hiszen a BL elődöntő hetében vagyunk, tovább kell tartanunk a formát.” – nyilatkozta a mérkőzésről Ambros Martín, a Győr vezetőedzője.

Hornyák Dóra, aki 7 góljával a mérkőzés legeredményesebb játékosa lett, az alábbiakat mondta: „Nagyon nagy lendülettel kezdtük a meccset, már nagyon bennünk van a hét végi BL-elődöntő. Örülök, hogy ma nekem is jól jött ki a lépés, a hét végén az egész csapat jó teljesítményére szükség lesz.”

Gulyás István értékelése: „Sajnos ma nagyon szétestünk, de remélem, hogy a bronzmeccsre összeszedjük magunkat.”

A második mérkőzést a tervek szerint április 16-án rendezik. A másik elődöntős párharcban a Ferencváros és az Érd csap össze, az első meccs szombaton lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik