Sport

Hatpontos Húsvét

A Fehérvár KC utánpótlás-csapatai, akárcsak a felnőttek az ÉTV-Érdi VSE ellen mindkét korosztályban győzelmet arattak.

Az alapszakasz utolsó fordulójában – a Győri Audi ETO ellen a rendkívüli időjárás következtében elmaradt találkozók miatt – az utolsó előtti meccseiket vívták a fiatalok. A juniorok szoros csatában, a végjátékban előnyt szerezve bizonyultak jobbnak a vendégeknél, míg az ifjúságiak nagy különbségű papírforma-győzelmet arattak.

Junior NBI, 22. forduló

Fehérvár KC – ÉTV-Érdi VSE 36-33 (18-18)

FKC: Pőcze, Szendrey (kapusok), Kuhinkó 10 (2), Becséri K. 9, Májer 8, Sinka 4, Pintér 2, Rideg 1, Szemenyei 1, Zsigmond A. 1, Czuczu, Gula, Hrabovszky, Kolics, Kovács. Edző: Deli Rita és Virincsik Anasztázia.

– Nem volt gyenge pontunk sem védekezésben, sem támadásban. Igazi csapatként, nagyon koncentráltan, bátran, fegyelmezetten és felszabadultan játszottak a lányok. Az Érd elleni bajnokikon a junior és ifi csapatunk négy ponttal járult hozzá a húsvéti, hatpontos Ünnephez. – nyilatkozta Deli Rita, az FKC edzője és utánpótlás-vezetője.

Ifjúsági NBI, 22. forduló

Fehérvár KC – ÉTV-Érdi VSE 36-22 (15-12)

FKC: Szendrey, Szentesi (kapusok), Czuczu 12, Szemenyei 7 (2), Májer 5, Lehoczky 4, Kolics 3 (1), Kovács 2, Bocska 1, Galambos 1, Kuczi 1, Biber, Hudra, Járossy, Rideg, Sebestyén. Edző: Virincsik Anasztázia és Deli Rita.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik