Sport

Junior és ifi: Kétgólos siker, és vereség

A Fehérvár KC utánpótlás csapatai felemás mérleggel zártak Dunaújvárosban, a a juniorok lehettek az elégedettebbek.

A Fehérvár KC ifjúsági csapata kétgólos vereséget szenvedett, míg a juniorok ugyanilyen különbségű győzelmet arattak a Dunaújvárosi Kohász fiataljai ellen. Az ifik hatgólos hátrányból remek hajrával jöttek fel az utolsó tízpercben, és tették szorossá a végjátékot. A juniorok a tízgólos Becséri Kitti vezérletével korán jelentős előnyre tettek szert, amelyből a meccs végére is megmaradt kétgólnyi.

Junior NBI, 19. forduló:

Dunaújvárosi Kohász – Fehérvár KC 30-32 (15-19)

FKC: Pőcze, Szendrey (kapusok), Becséri K. 10, Kuhinkó 7 (3), Májer 6, Pintér 3, Sinka 3, Zsigmond A. 2, Rideg 1, Czuczu, Hrabovszky, Kolics, Szemenyei. Edző: Deli Rita és Virincsik Anasztázia.

Ifjúsági NBI, 19. forduló:

Dunaújvárosi Kohász – Fehérvár KC 38-36 (20-16)

FKC: Szendrey, Szentesi (kapusok), Szemenyei 8 (2), Májer 5, Czuczu 4 (2), Vörös 4, Galambos 3, Hudra 3, Kolics 3, Kovács 3, Rideg 2, Lehoczky 1, Sebestyén. Edző: Virincsik Anasztázia és Deli Rita

Edzőszemmel:

–  A vereség ellenére gratulálok a csapatunknak, hiszen nagyon jól bírták az egész mérkőzést, és a remek utolsó tízpercnek köszönhetően közel voltunk az ikszhez. A pontosabb támadó játék és a keményebb védekezés hiányzott a jobb eredményhez. – nyilatkozta Virincsik Anasztázia a Fehérvár KC edzője az ifjúsági csapat mérkőzéséről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik