Sport

Tizenhárom fehérvári a keretben

Rich Chernomaz szövetségi kapitány kihirdette bő keretét, amellyel megkezdi a felkészülést az az áprilisi Divízió 1-es jégkorong-világbajnokságra.

Az előzetesen tervezett huszonnyolc fős keret helyett kettővel több, azaz harminc játékosnak lesz esélye részt venni a Budapesten megrendezésre kerülő Divízió 1-es jégkorong-világbajnokságon. Négy kapus, tíz védő és tizenhat támadó folytatja a felkészülést április 2.-tól. A frissen Magyar Kupát nyert SAPA Fehérvár AV 19 gárdájából tizenhárman kaptak meghívást a vb-t megelőző edzőtáborba. Ezt követően április 7.-én a lengyelekkel, majd április 9.-én japánokkal mérkőzik a magyar válogatott. Rich Chernomaz a japánok elleni mérkőzés után jelöli majd ki azt a huszonkét játékost, aki képviseli hazánkat a tornán az április 14.-én kezdődő vb-n.

A keret fehérvári hokisai: Bálizs Bence, Rajna Miklós, Horváth András, Pozsgai Tamás, Sille Tamás, Tokaji Viktor, Vas Márton, Benk András, Kovács Csaba, Sofron István, Magosi Bálint, Mihály Árpád, Sikorcin Ladislav.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik