Sport

Ez a realitás

A Fehérvár KC csapata a várakozásoknak megfelelően az edzőpartner szerepét töltötte be a Bajnokok Ligája elődöntőjére készülő Győr ellen.

Nem tudta még csak megnehezíteni sem ellenfele dolgát a fehérvári gárda, pedig a vendéglátóknál a légiósok jóformán úgy estek be, mivel a játékosok a nemzeti válogatottjaiknál készültek, és először kedden este találkozott bő egy hét után a teljes keret.

Korán elhúzott az ETO, és ellentmondást nem tűrő játékkal már az első félórában bebiztosította győzelmét. Ráadásul a mérkőzés alatt kiderült, hogy 24-22-re győzött hazai pályán az Érd együttese a Ferencváros ellen, így ezzel lemaradt a Fehérvár KC a felsőházi rájátszásbeli tagságról, és a vasárnapi záró forduló eredményétől függetlenül az 5.-8. helyért szállhat harcba.

Jegyzőkönyv:

Győri Audi-ETO KC – Fehérvár KC 37:13 (16:5)

Győr, 800 Néző.

Vezette: Tomecskó-Hunyadi, Unyatinszki.
ETO: Herr O. – Orbán 2, Rédei-Soós 7, Görbicz 6 (2), Löke 6, Hornyák D. 4, Szepesi 1. Csere: Tervel 1, Amorim 6, Korsós 1, Radicsevics 2, Sirián 1.
Edző: Ambros Martín.
Fehérvár: Szikora – Azori, Emberovics 1, Triscsuk 3, Horváth B. 2, Tilinger 3(2), Vaszari. Csere: Trimmel (kapus), Siti E 1., Németh K. 1, Németh N., Kuhinkó 1, Zsigmond V., Becséri 1.
Edző: Pal Oldrup Jensen.

Az eredmény alakulása. 6. perc: 3–1. 16. p.: 8–2. 24. p.: 13–3. 37. p.: 22–8. 41. p.: 24–10. 51. p.: 32–12
Kiállítások: –, ill. 2 perc
Hétméteresek: 2/2, ill. 3/2
Edzőszemmel:
–  Mindig a jó védekezés a legfontosabb, és nagyon elégedett vagyok, hogy a csapat ezt maximálisan megvalósította. – Ambros Martín a Győri Audi-ETO KC edzője.
–  Kitűnő Győrrel találkoztunk, sokkal több kellett volna ellene. Játékosaim hozzáállása ezúttal hagyott némi kívánnivalót maga után. – Pal Oldrup Jensen a Fehérvár KC edzője

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik