Sport

Hatalmas magyar sikerek a Full Tilt Pokeren

kártya póker (póker)
kártya póker (póker)

„Zsiffin” és „MagicCoin” összesen 100 ezer dollárt nyertek a vasárnapi Full Tilt versenyeken, de a többiek is szépen kitettek magukért.

Ismét egy fantasztikus online hétvégén vagyunk túl, a magyar zsugásuk megint megmutatták miért tartják őket a legveszélyesebb ellenfeleknek a pókerasztaloknál. A sikerek most a Full Tilt Pokeren jöttek, ahol „MagicCoin” és „Zsiffin” összesen 100 ezer dollárt nyertek – írja a Poker.hu.

A hétvége legjobb magyar eredményét „Zsiffin” érte el, aki a Full Tilt Online Poker Series, azaz az FTOPS 19-es eseményén jutott döntőbe. Ezt a tettet 2 179 játékos között ért el, sőt egyenes út vezetett számára a párbajig.

Sajnos a Heads up nem sikerült jól, a győzelmet már nem tudta megszerezni, de így is 59 500 dollárt nyert.

Szintén nagy összeget kaszált „MagicCoin”, aki a Super Sized Sundayon jutott döntőbe 383 induló között. „Zsiffin”-hez hasonlóan ő is a párbajig menetelt, de ott ugyanúgy alulmaradt, mint honfitársa.

Szégyenkezésre és búsulásra neki sincs semmi oka, ugyanis 36 768 dollárt nyert, ketten összesen pedig több mint 22 millió forintot kaszáltak.

Kettejük eredményein túl is születtek szép magyar sikerek, „szaki07” az FTOPS 20-as versenyén lett 12., amivel 7 900 dollárt nyert. „Rentry85” a The Turbonator névre hallgató tornán szerzett bronzérmet, ami 7 575 dollárt hozott neki a konyhára.

Magyarország legjobb online pókeresének vélt „Bélabácsi” a The Sunday Mulligan versenyén csípett meg egy nyolcadik helyet, ami kereken háromezer dollárral növelte pénztárcájának tartalmát.

Mint látható, a magyar zsugások ismét megmutatták mire képesek, ők öten több mint 110 ezer dollárt tehettek zsebre, ami fantasztikus teljesítmény.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik