Sport

Remekeltek a magyar zsugások a MicroMillionson

dollár (dollár, )
dollár (dollár, )

Négy magyar kártyás is döntőzhetett a PokerStars MicroMillions 4 versenysorozatának pénteki napján, összesen hétezer dollárt nyertek.

Folytatódott a magyar zsugások remek szériája a PokerStars MicroMillions versenysorozatán. „MarkBang”, „69GT4”, „dumber83” és „surdec” is döntőbe jutott, ők négyen összesen hétezer dollárt kaszáltak – írja a Poker.hu.

Elsőként „surdec” menetelt fináléig a 75-ös eseményen, az 5.50 dollár nevezési díjú No Limit Hold’em tornán szerzett második helyet, amivel 3110 dollárt nyert.

A 76-os sorszámú verseny a MicroMillionson a 2.20 dolláros NLHE torna volt, amelyen két magyar is bejutott a kilencfős fináléba. „69GT4” a hatodik helyen végzett, amivel 980 dollárt, míg „dumber83” a hetediken 688 dollárt nyert.

A 77-es esemény egy 2.20 dollár nevezési díjú No Limit Omaha volt, hatfős asztalokkal. A döntőbe itt a magyarok közül „MarkBang” jutott be, sajnos csak az ötödik helyig jutott, ami így is 2 778 dollárt hozott neki a konyhára.

A fantasztikus magyar szereplés reméljük kitart a hétvégére is, ugyanis vasárnap este zárul a sorozat. Ez a hétezer dollárnyi össznyeremény minden bizonnyal ösztönzőleg hat majd a többi magyar zsugásra is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik