Sport

Elváltak a pókeres álompár útjai

A PokerStars profija, Liv Boeree szakított Kevin MacPhee-vel, ezzel véget ért a pókeres álompár két éve tartó kapcsolata.

Rengetegen imádják őket, mindkettőjüket kedves emberként ismerik és ráadásul a pókeresek körében igencsak közkedvelt személyeknek tartják őket. Azonban egyszer minden véget ér, így Liv Boeree és Kevin MacPhee kapcsolata is – írja a Poker.hu.

Hiába voltak együtt két éve, és éltek látszatra boldog párkapcsolatban, csúnya szakítással ért véget a brit Team PokerStars Pro Liv Boeree és az amerikai Kevin MacPhee viszonya.

MacPhee ugyanis a twitterén közölte követőivel, hogy Boeree csúnyán elbánt vele, minden bizonnyal egy félrelépés verte az utolsó szöget a koporsóba. Történt ugyanis, hogy a gyönyörű pókeres lady elutazott Írországba a hétvégére, mégpedig a híres Szent Patrik napi ünnepségre.

Ebben a pár napban, mint ismert, patakokban folyik a sör az ír kocsmákban, így nem maradhatott el a bulizásairól híres Boeree kisasszony tivornyája sem. Ezt a szót egyébként maga MacPhee használta, aki láthatóan nehezen viselte a szakítást: „A hazudozók mindig is hazugok maradnak, azok akik egyszer megcsalnak, sosem lesznek hűségesek többé. Az emberek nem változnak…” – írta a csiripleős oldalán MacPhee.

Boeree nem reagált az üzenetekre, valószínűleg inkább a csendesebb utat választotta volna az elválásnál, és nem is kívánta tovább szítani a feszültségeket.

Az egykori pár egyébként 2011 elején jött össze, miután mindketten szereztek egy-egy EPT bajnoki címet. MacPhee Berlinből hozta el a fődíjat, míg Boeree San Remoból. Ketten összesen 4.6 millió dollárt nyertek karrierjük során.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik