Sport

Készülhetnek a szurkolók Kaposvárra és Paksra

Ingyenes szurkolói busz indul Kaposvárra és a Magyar Kupa négyes döntőjére, Paksra.

Kettős feladat előtt áll az Alba Fehérvár csapata a héten, illetve a jövő hétvégén. Ezért a klub mindent elkövet azért, hogy az idegenbeli meccseiken minél többen buzdítsák a gárdát, és szurkolói buszokat indít.

Március 23.-án, szombaton 15 órakor a Közép-dunántúli Regionális Egészségbiztosítási Pénztár Fejér megyei kirendeltségének parkolójából (József u. 42.) indulnak. A jegyek elővételben szerdától megvásárolhatók a Vodafone Sportcentrumban, a buszra, pedig Pék Ilonánál lehet jelentkezni a 06/20-436-3524-es telefonszámon!

Egy hét múlva, március 30.-án szombaton a Magyar Kupa elődöntőjében az Atomerőmű csapatával találkoznak a kék-fehérek, Pakson. A forgatókönyv hasonló, csupán annyi a különbség, hogy 15.30.-kor indulnak a 18.00-kor kezdődő mérkőzésre.

Egy nappal később ellenben csak akkor indítanak buszt, amennyiben az Alba Fehérvár legyőzi vendéglátóját előző este, és döntőt játszik. Ekkor 16.00-kor indulnának, a döntő 20.30.-kor kezdődik, így a bronzmeccset is láthatnák az érdeklődők, mivel a napijegyek erre az összecsapásra is érvényesek. A négyes döntőre a napijegyek csak elővételben vásárolhatók meg a Vodafone Sportcentrumban (a helyszínen nem lesz jegyárusítás), 2500 Ft-os egységáron, és szintén Pék Ilonánál lehet jelentkezni erre a túrára is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik