Sport

Komoly bajban lehet a Fradi

ftc-rail cargo hungaria (ftc-rail cargo hungaria, )
ftc-rail cargo hungaria (ftc-rail cargo hungaria, )

Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapat pénteken utazott volna Zvenyigorodba, hogy lejátssza utolsó középdöntős mérkőzését, az időjárás azonban közbeszólt.

A Ferencváros sorsdöntő mérkőzésre készül szombaton, hiszen a középdöntős csoportból csak úgy léphetnek tovább az elődöntőbe a zöld-fehérek, ha nyernek Oroszországban. Ez azonban csak az első kritérium, a Krim Ljubljanának nyernie kell a Valcea ellen.

A Fradi ugyanis az elmúlt két körben, bár erőn felül teljesített, de elszalasztotta a lehetőséget, hogy továbbjusson: kikaptak a Krim otthonában, a Valcea pedig Dabason győzte le őket. Így nincs mese, a Zvezda Zvenyigorod ellen egy lapra kell feltenni mindent, utána pedig bízni a szerencsében.

Azonban a szombati találkozó nem biztos, hogy könnyű lesz a lányoknak, hiszen az utazással gondok akadtak, így kevesebb mint tíz órával a meccs előtt, fáradtan érkeznek majd meg a lányok Oroszországba.

“Reggel 11.20-kor indult volna a csapat a budapesti Liszt Ferenc Repülőtérről, de a havazás és az erős szél miatt csak 12.00 órakor tudott felszállni a gép” – nyilatkozta Jeney Zsolt Ákos szakosztályelnök a fradi.hu-nak.

“A késés miatt a bécsi csatlakozást nem sikerült elérnünk, így jelenleg is az osztrák főváros repterén várunk a következő járatra, ami 20.45-kor indul és hajnalban ér majd Oroszországba. A szállásunkat várhatóan – moszkvai idő szerint – 4-5 óra között tudjuk elfoglalni. Emiatt sajnálatos módon edzeni sem tudunk a mérkőzést megelőzően, így várva az utolsó BL középdöntőbeli találkozónkat.”

A találkozót 14 órától rendezik Zvenyigorodban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik