Sport

Kiváló fedett pályás szezonzárás

Fehérvári bajnoki címet és országos csúcsot hozott a fedett pályás atlétikai szezonzáró versenye.

A serdülők összetett bajnokságával, és a verseny keretében a serdülők számára megrendezett 2000 és 3000 méteres síkfutó bajnoksággal ért véget a fedett pályás atlétikai idény. Az Alba Regia Atlétikai Klub atlétái közül a legeredményesebben a 13 éves lányok szerepeltek, kettős fehérvári siker született! Országos bajnoki címet nyert Mátó Sára, az ezüstéremnek Punk Adrienn örülhetett. Mindkét versenyző Véninger Katalin edző segítségével készült fel. Ugyanitt Kaszab Noémi kilencedik, Kaszab Réka tizenharmadik lett. A 14 éveseknél Mátó Gréta 3000 méteren tizenkettedik.
Az összetett bajnokságban, ötpróbában, a 14 éves Deák Márton a 15 évesek között végzett a 10. helyen.

A serdülőkkel együtt 4×400 méteres váltóversenyt is rendeztek, ahol a junior válogatott tagjaként futó Hegedűs Ádámnak is köszönhetően új junior fedett pályás csúcs született!
A fedett pályás versenyekkel párhuzamosan a dobók, a Puskás Stadion dobó fészerében a Téli dobó bajnokság helyezéseiért versenyeztek. Az ARAK újraszülető dobó szakágának versenyzői is itt jeleskedtek. Kalapácsvetésben Leiner Viktória egyéni csúccsal a 4., Végh Zsófia szintén új legjobbjával 5., Bölcsik Fanni a nyolcadik helyet szerezte meg. Leiner Viktória diszkoszvetésben is elindult, itt a nyolcadik helyen zárt!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik