Sport

A Fradi nyerni megy Zvenyigorodba

ftc-rail cargo hungaria (ftc-rail cargo hungaria, )
ftc-rail cargo hungaria (ftc-rail cargo hungaria, )

A Ferencváros a kézilabda Bajnokok Ligája középdöntős szakaszának 5. fordulójában kikapott, így már nem a saját kezében van a sorsa a továbbjutást illetően.

A Fradi nagyon jól indult a BL-ben, hiszen veretlenül nyerték meg a csoportjukat, majd a középdöntőben is az első három találkozót, azonban a Krim Ljubljana múlt héten elvette a zöld-fehér alakulat veretlenségét, ráadásul a Fradi a Valceától is kikapott hazai pályán.

Így nehéz helyzetbe kerültek Tomoriék, hiszen ahhoz, hogy továbblépjenek az elődöntőbe, nyerniük kell a Zvezda Zvenyigorod otthonában, de ez még nem elég, a Ljubljanának meg kell vernie a Valceát. A nehézségek ellenére a Fradi azonban már az utolsó mérkőzésre koncentrál.

“Jobb volt az ellenfelünk. Másrészt borzasztóan kevesen vagyunk, és erre rájött Tomori Zsuzsi betesége is. Amíg talpon volt, addig partiban voltunk. Nem adjuk föl, mindenképpen megpróbálunk nyerni Zvenyigorodban, és utána nézzük, hogy mire lesz elég. Amit eddig elértünk, arra büszkének kell lennünk” – nyilatkozta a mérkőzést követően Elek Gábor, az FTC vezetőedzője.

“A küzdeni akaráésunkkal megpróbáltunk mindent megtenni, de hibákat követtünk el, labdákat adtunk el, több ziccert hagytunk ki, a Valcea pedig nagyon jó csapat, teljesen kihasználták ezeket. A jövő héten mindent meg fogunk tenni, hogy két ponttal jöjjünk haza, utána meg a szerencse kezében lesz a sorsunk” – így értékelte a találkozót a Fradi beállósa, Szamoránsky Piroska.

A Zvezda Zvenyigorod-FTC-Rail Cargo Hungaria mérkőzést március 16-án rendezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik