Sport

Kockák verték a profikat a jótékonysági pókerversenyen

poker(960x640)(9).jpg (póker, kártya, )
poker(960x640)(9).jpg (póker, kártya, )

A Szilícium-völgyi számítástechnikai szakemberek harmadszor győzték le a pókerprofik csapatát az évente megrendezett jótékonysági pókerversenyen.

A WPT San José felvezető versenyeként egy jótékonysági pókertornát rendeztek, amelyen a Szilícium-völgy elismert szakemberei, mérnökei és tudósai ültek asztalokhoz, hogy összemérjék tudásukat a pókerprofikkal. A verseny remek hangulatban telt, amelyen a „kockák” könnyűszerrel mosták le a profikat – írja a Poker.hu.

Harmadszor került megrendezésre az a jótékonysági pókerverseny, amit a World Poker Tour San José Bay 101 Shooting Star-sorozat felvezető tornájaként rendeznek. Ezen a különleges csapatversenyen a Szilícium-völgyben dolgozó szakemberek, mérnökök, vállalati vezető, magukat viccesen csak „geek”-eknek (kocka) hívó hobbizsugások feszültek egymásnak a pókerprofik által delegált csapattal.

Idén olyan nagy nevek kerültek be a profik közé, mint Shannon Shorr, Jason Sommerville, Noah Schwartz, Jonathan Little, Joe Serock, Faraz Jaka, Tommy Vedes és Dan O’Brien.

Hiába azonban az illusztris névsor, esélye egyikőjüknek sem volt a győzelemre, egyedüli profiként Dan Smith jutott döntőbe, de ott neki is fejet kellett hajtania.

A bajnoki címet ugyanis a YouTube elnöke, Shishir Mehrotra szerezte meg, aki a párbajban a Twitter híres termékmenedzserét, Amar Anandot verte meg.

A versenyen a jó hangulat mellett összegyűlt 25 ezer dollár is, amit a Szilícium-völgyi Számítógép-történeti Múzeumnak adományoztak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik