Sport

Kórházba szállították a Veszprém sztárját

Marco Oneto (oneto, marco oneto, )
Marco Oneto (oneto, marco oneto, )

Vasárnap Kielben a Veszprém nemcsak a BL veretlenségét vesztette el, hanem a beállósát, Marco Onetot is.

Kapcsolódó cikkek

A veszprémi kézilabdacsapat közösségi oldalán tudatta a szurkolókkal, hogy a vasárnapi 32-21-es vereséggel véget érő Bajnokok Ligája mérkőzést követően a chilei-olasz légióst Marco Onetot korházba szállították, mivel véreset vizelt.

Az első információk szerint a kiváló beállónak bevérzett a veséje, így valószínűleg két napig a német kórház vendégszeretetét élvezi, nem utazhatott haza a csapattal. Oneto egy gólt szerzett.

Oneto a góljánál rosszul érkezett a talajra, a könyökére esett, ami megütötte a veséjét. Ennek következtében – az első vizsgálatok eredménye szerint – a veséjében vérömleny keletkezett, és a kieli kórház orvosai nem engedélyezték a hazautazását. “Sajnos Marco állapota reggelre súlyosbodott, sérülésének pontos diagnosztizálása további vizsgálatokat igényel, az is előfordulhat, hogy a veséje megrepedt” – áll a hétfői veszprémi közleményben.

A Veszprém, ha szombaton pontot szerez a vendég Atlético Madrid ellen, akkor csoportgyőztesként folytatja a nyolcaddöntőben.

Alfred Gislason a Kiel edzője természetesen örömittasan nyilatkozott a mérkőzést követően. “Nagyon örülök a sikerünknek, kitűnően játszottunk. Sajnos mivel nincs sok esélyünk az első helyre, ma meg akartuk mutatni, hogy milyen erősek vagyunk.”

Antonio Carlos Ortega, a Veszprém szakvezetője már kevésbé volt boldog. “Először is gratulálok a Kielnek. Sokkal jobbak voltak, mint mi. A meccs, mint általában a kézilabdában védekezésen és a gyors indításokon dőlt el. Ebben mi jelentősen alulmaradtunk a hazaiakkal szemben. Támadásban is rengeteg hibát vétettünk. Nem a játékvezetőkön múlt a meccs, de az azért érdekes, hogy a keményen védekező Kiel csak két kiállítást kapott, míg mi öt kétpercest.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik