Sport

A Fradi és a Győr is üzent Böhnnek

A Ferencváros és a Győr női kézilabdacsapata is jókívánságait tolmácsolta a magyar válogatott norvég szövetségi kapitányának.

A pólójukon üzentek a győri lányok (Fotó: vg.no)

Korábban írtunk róla, hogy a magyar nemzeti együttest a decemberi Európa-bajnokságon bronzéremig vezető Karl Erik Böhnnél leukémiát diagnosztizáltak. A kezelését azonnal megkezdték hazájában, Oslóban.

A hétvégén a női Bajnokok Ligájában két magyar együttes, a Győri Audi ETO KC, valamint az FTC-Rail Cargo Hungaria is pályára lépett. A Rába-parti hölgyek a pólójukra kiírt üzenettel kívántak jobbulást korábbi edzőjüknek a norvég Larvik otthonában, míg a fővárosiak részéről Elek Gábor vezetőedző tolmácsolta a Fradi-család jókívánságait:

„Az ő problémája is kicsit megfogott minket, és így, ezúton is kívánunk neki így, mint a Ferencváros, együtt, mielőbbi gyógyulást” – mondta Elek Gábor.

KEB a nyárig terjedő időszakig kezelései mellett a magyar válogatott felkészítésének stratégiai-tervezési, elemző munkáját végzi. A napi gyakorlati teendők, valamint a március 18–24., illetve a május 31. – június 9. között rendezendő válogatott hetek idején a közös felkészülések levezetése Siti Bea edző feladata lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik