Sport

Lesz kupameccs, majd edzőtábor

Megnyugodhatnak a Videoton FC szurkolói, nem marad el a csapat szombati kupameccse, és utána elindul a gárda Törökországba.

A szerda reggeli hóesés nem tett jót a zalaegerszegi centerpálya talajának, amelyet még összefüggő havas latyak borítja, és jelenleg alkalmatlan a játékra – adta hírül a ZTE FC hivatalos oldala. Mivel szombaton Magyar Kupa nyolccaddöntő-visszavágót játszik a Videoton FC a ZTE Arénában felvetődött annak a kérdése, hogy megrendezik-e ilyen körülmények között a találkozót. Akárcsak egy hete Fehérváron, itt sem lesz apelláta, nem lehet halasztani, mivel zsúfolt a kupaprogram, ezek után Dézsi Attila a kék-fehérek ügyvezetője úgy nyilatkozott, hogy mindenképpen lesz mérkőzés, amely 15 órakor kezdődik.

A Videoton FC a ZTE FC elleni visszavágó után egy nappal, vasárnap, február 10.-én elutazik a törökországi Belekbe, ahol február 17.-ig készül. A programban egy felkészülési mérkőzés már biztosnak látszik, február 13.-án az orosz első osztályú, és az ötödik helyen álló Terek Groznij lesz az ellenfelük.

Nemcsak a Vidi, hanem a Puskás Akadémia gárdája is Belekben fog edzőtáborozni, ők azonban már pénteken útra kelnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik