Sport

Nem jutott döntőbe a Debrecen, Gyöngyösi nem ült a padon

Nem sikerült a bravúr a DVSE férfi-vízilabdacsapatának, mert a Kragujevac Debrecenben is győzött az elődöntőben.

Gyöngyösi András együttese 9-6-ra kapott ki az első találkozón, de akkor nem volt ott a medencében Alex Giorgetti, a csapat olasz klasszisa.

Most igen, így nyílt némi remény a négygólos sikerre, ő szerezte az első gólt, majd a második hazait is, de akkor már volt egy szerb találat is a zsebben.

A 3-1-es hazai vezetést hozó kezdést (Varga Tamás is eredményes volt) visszesés követte: két percen belül megfordította az állást a Radnicki Kragujevac – Slavko Gak, Damir Buric,valamint Filip Filipovic góljaival immáron 3-4-es szerb vezetést mutatott az eredményjelző. 4-6-os vendégvezetésnél vonulhattak félidőre a csapatok.

A nagyszünet után a gólzápor nem csillapodott, hazai oldalról Misic, Halek Márton és Kállay Márk zörgette meg a szerb alakulat hálóját, a vendége részéről pedig Buric kétszer, Filip Filipovic pedig egyszer villant.

A gyors gólváltás után a folytatásban hiába szerezte meg harmadik gólját Giorgetti, Misic pedig a másodikat, Cupic beállította a 10-12-es végeredményt.

A szerb ellenfél ötgólos összesítéssel jutott az Európa Kupa döntőjébe – számolt be a dvse.hu oldal.

Érdekesség, hogy a Debrecen kispadján nem ült ott Gyöngyösi András, a jegyzőkönyv is Varga Tamást tüntette fel edzőként. Nos, a haon.hu információi szerint a klub felmentette a vezetőedzőt a munkavégzés alól.

Eredmény – Európa Kupa elődöntő, 2. mérkőzés

Debreceni VSE – Radnicki Kragujevac 10-12 (3-1, 1-5, 3-3, 3-3)

Debreceni Sportuszoda, 1000 néző

DVSE: Mitrovic – Vindisch F., Alex Giorgetti 3, Varga T. 3, Misic 2, Süveges M., Letica. Csere: Kállay M. 1, Halek M 1. Edző: Varga Tamás

Kragujevac: Zdravko Radic – Damir Buric 4, Slavko Gak 3, Aleksandar Ciric, Boris Zlokovic, Filip Filipovic 2, Vanja Udovicic 1. Csere: Boris Popovic, Dusan Markovic, Dorde Basic, Vojislav Cupic 1, Dorde Filipovic 1. Edző: Dejan Udovicic

Gól – emberelőnyből: 13/7, illetve 11/4

Kipontozódott: Süveges, illetve Ciric

Ajánlott videó

Olvasói sztorik