Sport

Mohikán 7 millió forintot nyert a PokerStarson

dollár-laptop (dollár, pénz, laptop, )
dollár-laptop (dollár, pénz, laptop, )

Újabb fényes győzelmet aratott a „mohykan1981” nick mögül kártyázó magyar zsugás. Január közepén 11 milliót, most pedig 7 millió forintot nyert a PokerStarson.

Nagyszerűen alakul Mohikán online pályafutása a PokerStarson, míg januárban a The Bigger 109 versenyén menetelt az első helyig, addig most vasárnap a „kisebb” The Biggeren, mégpedig az 55 dollároson nem talált legyőzőre – írja a Poker.hu.

Ismét nagy versenyhétvégét tartott a „mohykan1981” PokerStars-nickkel rendelkező magyar zsugás. Az ismeretlen kilétű hazai kártyás számos torna mellett nevezett a The Bigger 55-re is, melyre rajta kívül még több mint ötezer játékos fizette be a nevezési díjat.

Összesen 257 ezer dollár jött össze a nyereményalapba, amiből 675 főt fizettek ki, míg a győztesnek 44 ezer dollárt raktak félre.

A fináléba bejutott Mohikán is, aki azt az első helyről kezdhette meg, így a január közepi The Bigger 109-en aratott győzelme után ismét egy nagy eredmény kapujában találta magát.

Mohikán biztosan tartotta is vezető helyét, nyolc főnél kiejtette királypárral az indai „dhavalzoso” nicken kártyázó ellenfelét, akinek a dámapárja bizonyult kevésnek.

Végül hamar elértek öt főig, amikor is alkut kötöttek. Ennek értelmében az akkor még mindig jócskán vezető magyar zsugás kapta a legtöbb pénzt, egészen pontosan 31 395 dollárt.

Mivel a győztesnek nem raktak félre extra pénzt, így a további folytatás már csak formalitás volt, de Mohikán ezt is komolyan vette, és ismét megszerezte a bajnoki címet.

Mohikán a két fényes győzelmével összesen 18 millió forintnak megfelelő dollárt nyert, amivel egyben a legsikeresebb magyar online kártyások közé lépett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik