Sport

Remekelt a palánktörő Hanga

Hanga Ádám 17 pontot szórt, és a palánkot is összetörte a spanyol kosárlabda-bajnokság legutóbbi fordulójában, amelyben csapata, a Manresa kikapott a Barcelonától.

A magyar légiós együttese hazai pályán 88-76-ra kikapott a vasárnapi találkozón a negyedik helyen álló katalánoktól. A 25 perc alatt négy lepattanót is szedő Hanga Ádám a második negyedben tette tönkre a palánkot egy látványos zsákolással. Tavaly áprilisban, a Real Madrid elleni meccset megelőző bemelegítésnél ugyancsak egy zsákolással törte el a gyűrű mögötti táblát.

“Úgy érzem, sikerült megtalálni a megfelelő ütemet a játékunkban. Hetek óta remek formában kosarazunk, a célunk az volt, hogy ezt tartani tudjuk a Barcelona ellen is. Nos, sikerült” – nyilatkozta Hanga Ádám, hozzátéve: jövő héten a Király Kupa miatt szünet van a bajnokságban, utána a Real Madridhoz utaznak.

Ami a palánktörést illeti, a kosaras csak annyit mondott, a több mint félórás extra szünet talán nekik jött jobban, mert a félidőre sikerült közelebb kerülni a Barcához.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik