Sport

Vezéráldozatok a rangadók előtt

Az NB I-be igyekvő Fehérvár Futsal Balogh 2000 csapata rendkívül fontos meccsek előtt áll a feljutás szempontjából, ám több kulcsjátékosuk is hosszabb időre kiesett.

Már ezen a héten rangadót vívott, és három hármas döntetlennel zárt a fehérvári együttes a Váci Futsal SE otthonában. Ezen a találkozón már nem léphetett pályára Kovács Norbert, aki térdsérülést szenvedett, és záros határidőn belül Dr. Abkarovits Géza térdspecialista kése alá fekszik. Ráadásul Kovács a csapat eddigi legeredményesebb játékosa 22 találatával. Felépülése nagy valószínűséggel hosszabb időt vesz igénybe, mivel a parketten nem lenne ildomos terhelni a lábát. Vácott, pedig Mudra Ákos esett ki, akinél részleges bokaszalag szakadást diagnosztizáltak. Pótlásukra rögtön lépett a klubvezetés, és leigazolták az egykori Videoton nevelést, Kertész Balázst. A 32 esztendős támadó korábban a Mosonmagyaróvári TE színeiben játszott nagy pályán, jelenleg, pedig a burgenlandi, Frauenkirchenben szerepel. Régebben Győrben futsalozott, úgyhogy személyében rutinos játékossal erősítettek a piros-kékek.

A Fehérvár Futsal Balogh 2000 hétfőn 19.20-kor a tabella második helyén álló Külker SC csapatát fogadja a Videoton Oktatási Központban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik