Sport

Kedvező a sorsolás

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége elkészítette a Magyar Kupa sorsolását a legjobb négy közé jutásért. Az Alba Fehérvár ellenfele a nagy múltú MAFC lesz.

A negyeddöntőben azzal a gárdával kerültek szembe Dzunics Braniszlav tanítványai, amely bravúrral verekedte be magát a legjobb nyolc közé. A korábbi hétszeres bajnokcsapat, amely jelenleg az NB I/B Nyugati csoportjában vitézkedik, és a harmadik helyen áll, komoly bravúrt hajtott végre azzal, hogy az előző körben a kupasorozat legnagyobb meglepetésére búcsúztatta a Soproni KC gárdáját (77-73)

A sorsolásban kiemelt csapatok közül szinte az összes együttes velük játszott volna a legszívesebben a nyolc között. A szövetségben elkészített sorsolás, pedig az Alba Fehérvárnak kedvezett.

A két mérkőzésből álló párharc első találkozójára február 6.-án Székesfehérváron kerül sor, a visszavágót, pedig február 9.-én rendezik a Gabányi László Sportcsarnokban (XI. Hauszmann Alajos utca 10.).  A kezdési időpontokról a feleknek még egyeztetniük szükséges.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik