Sport

A jó helyzetkihasználás döntött

Rendkívül fontos győzelmeket aratott a SAPA Fehérvár AV 19 az utóbbi két fordulóban az EBEL középszakaszában, jelenleg, pedig rájátszást érő helyen várják az előttük álló Znojmot.

Énekes Lajos a kék-fehérek másodedzője markánsan fogalmazott a gárda vasárnapi, Salzburg elleni győztes találkozója után:

– Az Innsbruckban elért fontos győzelem után érkeztünk Salzburgba. A gondolataink azon jártak, hogy képesek legyünk ugyanúgy játszani, mint tettük azt Innsbruckban. Végül aztán Salzburgban még jobban jégkorongoztunk. Eleinte ugyan a vendéglátók domináltak, de jól használtuk ki a hibáikat és gólokat szereztünk ezekből. A folytatás is hasonlóan alakult, a második és harmadik harmadban viszont elfogadható időt töltöttünk a támadó harmadban. A Salzburgnak is volt bőven gólhelyzete, de a kapusunk kitűnő napot fogott ki, így a Red Bull csak emberelőnyből tudott betalálni. A két csapat közötti fő különbség a helyzetkihasználásban volt, ennek köszönhetően öt egyenlő létszámos gólt ütöttünk. Minden játékosunk remekelt, megérdemlik a dicséretet, közülük is kiemelkedik Adam Munro, Tyler Metcalfe, Vas Márton, Tokaji Viktor és Harlan Pratt. Erre a teljesítményre lehet építeni. Szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem a szurkolóink hangos és lelkes támogatását. – nyilatkozta a szakember

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik