Sport

Vajda is a Ludasi csoporttal készül Tatán

Az elmúlt években hagyománnyá vált a Ludasi-csoportban, hogy a téli felkészülés során két-három hetet a tatai edzőtáborban töltenek el. Ezúttal csatlakozott a csoporthoz a szegediek olimpiai bajnoka, Vajda Attila is.

Az alapozás kellős közepén járnak Ludasi Róberték, a csepeli kenusok hétfőtől a tatai edzőtábor vendégszeretetét élvezik.

„Nagyon szeretünk Tatára járni, hiszen itt minden, az úszás, a kondi és a futólehetőség is egy helyben megtalálható, ráadásul a kiszolgálás is tökéletes– mondja a mesteredző, akinek csoportja nem igazán változott: az „élbolyt” most is Kiss Tamás és a Korisánszky testvérek jelentik.

„Minden a régi nálunk, csak annyi az újdonság, hogy Dávid most már napi két edzésre tud járni, még több időt tud a kenuzásnak szentelni– magyarázta Ludasi Róbert, aki most két hétig egy olimpiai bajnok munkáját is felügyeli, hiszen a csoporttal közösen edz a szegedi Vajda Attila is.

„Attila ősszel megkeresett, hogy szívesen készülne velünk, ez nekünk és neki is nagyon jót tesz – folytatta az edző. – A jelenléte, a személyisége, a munkamorálja a fiataljaink számára húzóerő, ahogyan mi is neki, hiszen vannak a csoportban olyanok, akik például úszásban jobban teljesítenek, és ez ösztönző Attila számára is.”

„Pénzhiány miatt idén nem megyünk meleg vizes táborba, tavasszal itthon készülünk, és így próbálunk minél jobb teljesítményt nyújtani, indulói helyet, helyeket szerezni az Eb- és vb-csapatba.”

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik