Sport

Visszapillantó: Ennél többet vártunk

Orbán Attila a SAPA Fehérvár AV 19 védője bár mindent megtett a Znojmo elleni meccsen, ez mégis kevésnek bizonyult, ez a péntek nem az ő napjuk volt.

Kapcsolódó cikkek

Kétségtelen, hogy ez volt az a mérkőzés, amikor semmi sem jött be a kék-fehéreknek, pattogott a korong, nem úgy sikerültek a lövések, és a vendégek támadói is kegyetlenül büntették a védelem megingását a második találatuknál. Még elvileg matematikai esélye van a Volánnak a hatba kerüléshez, ám reálisan nézve ez idén már nem fog összejönni. Marad a harc a hetedik, illetve a nyolcadik helyekért, de ezeket sem adják ingyen, és a további négy fordulóban nehéz összecsapások várnak a Fehérvári Ördögökre.

– Nagyon kemény és jó iramú mérkőzés volt. Úgy éreztem nem játszottunk rosszul, a helyzetkihasználásunk azonban nem volt megfelelő, ezen, feltétlenül javítanunk kell. A harmadik harmadban, amikor éreztük, hogy hátrányban vagyunk jóval többet lőttünk kapura, sokkal veszélyesebb játékot mutattunk. Ha így kezdünk, akkor valószínű, hogy több gólt érünk el, és a végeredmény is más lenne. Egyértelmű, hogy még érdemes számolgatni, az a lényeg, hogy játszunk tovább, be kell bizonyítani, hogy jók vagyunk, a szurkolók bizalmával élnünk kell! Ha ezt a hátralevő néhány meccset behúzzuk, akkor még előrébb léphetünk. – nyilatkozta a Fehérvár24-nek a válogatott bekk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik