Sport

Orbán és a brazil klasszis is marad Győrben

eduarda amorim (ingyenes, eduarda amorim, )
eduarda amorim (ingyenes, eduarda amorim, )

Újabb két játékossal hosszabbított szerződést a magyar bajnok Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata.

Korábban már írtunk arról, hogy a két norvég játékos, Heidi Löke és a kapus Katrin Lunde Haraldsen is marad a bajnok, kupagyőztes és Bajnokok Ligája-győzelemre törő Győr együttesében.

Most további két lejáró szerződés meghosszabbításával folytatódott a BL-döntős kézilabdacsapat stabil alapjainak lerakása – számol be a klub weboldala. A brazil Eduarda Amorim, valamint Orbán Adrienn is aláírta újabb szerződését az ETO-val, így az idei csapat kétharmada már biztosan változatlan marad a 2013-2014-es szezonra.

Amorim 2+1 évet tervez még Győrben, a saját nevelésű, balkezes szélső Orbán ugyancsak 2+1 évre marad a zöld-fehéreknél.

„Fontos feladat előtt álltunk az idei év kezdetén, hiszen nyolc játékosunkkal kellett megkezdenünk az egyeztetéseket a további együttműködésünkről. Mindez nemcsak azért kulcsfontosságú, mert gyakorlatilag a csapat feléről van szó, hanem azért is, mert mindannyian fantasztikus csapattaggá érlelődtek az ETO-ban.

A négy kiváló játékos szerződés hosszabbításával tehát féltávnál járunk a tárgyalásokban, a teljes csapat kialakításáig még sok munka áll előttünk, de nagy örömünkre szolgál, hogy a mind emberi, mind sportemberi minőségben kiemelkedő régi-új csapattagokkal sikerült megállapodnunk” – nyilatkozta Kelecsényi Ernő, a Győri Audi ETO KC elnöke.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik