Sport

Viszontagságos érkezés

Szerdán késő este megérkezett Spanyolországba a Videoton FC csapata, több játékosának csomagja azonban még Párizsban vesztegel.

Nagy valószínűséggel csütörtökön már a munkára tud koncentrálni a fehérvári gárda, így kétszer is edzést vezényel a csapatnak, a kinevezett vezetőedző hiányában a másodedző Joan Carrillo Milan. Kétségtelen azonban, hogy nem mindennapi körülmények között érkezett a háromhetes edzőtábor állomáshelyére a piros-kék alakulat. Az átszállásról lemaradó fehérváriak közül Párizsban a közel hétórás kényszerpihenőt a legtöbben a repülőtéren töltötték, de voltak olyanok, akik taxiba vágódtak, és elmentek egy gyors városnézésre.

A folytatás sem ígért sok jót, ugyanis miután a húszórás út után landoltak Malagán, kiderült, hogy nem kevesebb, mint tizennégy játékosnak kallódott el a bőröndje, így ők csak jó esetben is csütörtökön délután juthatnak hozzá csomagjaikhoz.

A Videoton FC Marbellán edzőtáborozó kerete: Bozsovics, Tujvel, Somodi (kapusok), Szolnoki, Kaká, Brachi, P. Vinícius, Szekeres A., H. Sanchez, Stopira, Caneira, Gyurcsó, Haraszti, Kovács I., Tóth B., Mitrovics, F. Oliveira, U. Nikolics, Paraiba, Torghelle, Nikolics N., Kleinheisler, Fabio, Luque, Zsótér.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik