Sport

Alex Wice 39 óra alatt teljesítette a Supernovát

póker (póker, )
póker (póker, )

Szilveszterkor kezdte a pókert Alex Wice, 39 órával később befejezte, miközben teljesítette az online póker egyik legnehezebb küldetését, megszerezte a PokerStars Supernova szintjét.

Míg a legtöbben pihentek szilveszter után, vagy éppen egy buliban múlatták az időt, Alex Wice nem törődve azzal, hogy közben új évbe lépett, maratoni pókerpartiba kezdett, hogy megszerezze a PokerStars Supernova szintjét. 39 órával később teljesítette a küldetést, mellyel egyben hatalmas rekordot is aratott – írja a Poker.hu.

A kanadai Alex Wice elképesztő tettet hajtott végre, kevesebb mint két nap alatt teljesítette a PokerStars Supernova szintjét, amivel éppen hogy csak megelőzte a szintén hatalmasat küzdő „MouldyOnions”-t, aki csak pár perccel maradt el Wice rekordjától.

A PokerStars termében két VIP szint az, ami igazán lázba hozza a játékosokat: a Supernova és a Supernova Elite. Előbbihez 100 ezer VPP-t, míg utóbbihoz egymillió VPP pontot kell gyűjteni egy naptári évben.

Az Elite szint előtti legfontosabb mérföldkő a sima Supernova, amelynek eléréséhez nagyszabású promóciót indított a PokerStars. Nem csoda így, hogy több játékos is megpróbált rámenni a leggyorsabb Supernova címre, mely végül Alex Wice-nak sikerült.

A kanadai zsugás 39 óra 25 perc alatt szerezte meg a szükséges pontokat, amiért cserébe újabb 100 ezer pontot kapott ajándékba.

A leggyorsabb Supernova Elite csúcsot egyébként Andrew „azntracker” Li tartja tavalyról, akinek két hónap kellett, hogy megszerezze ezt a címet. Már csak az a kérdés, hogy vajon idén megdől-e ez a rekord is. Wice, vagy „MouldyOnions” által, vagy talán egy harmadik játékos szerzi azt meg?!

Erre egyébként egy magyar kártyásnak is esélye van, „Fricirics” ugyanis jelenleg a negyedik helyet foglalja el a rangsorban az 55 ezer megszerzett VPP pontjával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik