Sport

Tizenharmadszor is focifesztivál

Évek óta méltán sikeres, és országos méretűvé avanzsált a XIII. Masterplast kispályás labdarúgó-torna, amelyre a Videoton Oktatási Központban, december 28.-30. között kerül sor.

Kapcsolódó cikkek

Kitűnő ünnepi programnak ígérkezik, hiszen a megszokott helyszínen 28 csapat mérheti össze tudását a Masterplast – Videoton Baráti Kör Országos Kispályás Labdarúgó Kupért a 40×22 méteres játéktéren, ahol az 5+1 főből álló együttesek 2×13 perces meccseket játsszanak. Az első két napon a csoportküzdelmeket, míg 30.-án a torna helyosztóit láthatják a kilátogatók. A csapatokat négyes csoportokra osztják, onnan az első kettő, és mindkét napban a legjobb harmadik bejut a tizenhat közé, ahol már egyenes kieséses rendszerben zajlik tovább a torna. Összdíjazása az előző évekhez hasonlóan egymillió forint lesz, az első helyezett csapat, pedig görögországi utazást nyerhet. Juhász László főszervezőtől azt is megtudtuk, hogy rendkívül erős mezőny jött össze az idei évben.

A gyermekek részvételével négycsapatos U 10-es mini tornát rendeznek, de természetesen ezúttal sem maradnak el a gálamérkőzések. A közélet és a fehérvári sport szereplői, a játékvezetők válogatottja, valamint az egykori Vidi játékosokkal telitűzdelt együttesek mellett, a hölgyek is a VOK parkettjára lépnek. A számítások szerint a három nap során közel hatszázan játszanak, közöttük, pedig nyilván több élvonalbeli futballistával is találkozhatunk majd.

A XIII. Masterplast Fehérvári Futballfesztivál, a VIDEOTON FCF Baráti Kör Országos Kispályás Labdarúgó Kupája keretein belül ismételten lehet tombolát vásárolni a torna teljes időtartama alatt 200 Ft-os egységáron. Mindhárom nap lesz sorsolás, naponta háromszor: 15:15-kor, 17:15-kor és 19:15-kor. Az adott nap első két sorsolásának nem nyertes tombolaszelvényei részt vesznek az esti sorsoláson, de a következő napra nem érvényesek!

December 28-án a fődíj 4 fő részére szállás biztosítása Görögországban, Makrygialoson június 4. és június 11. között.

December 29-én a fődíj 4 fő részére szállás biztosítása Görögországban, Makrygialoson június 4. és június 11. között.

December 30-án a fődíj 2 fő részére 2 éjszaka reggelivel (péntek-szombat-vasárnap) a szegedi NOVOTEL Hotelben, melynek értéke 65.000 Ft.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik