Sport

Kialakult a finálé Prágában, Ramzi Jelassi kezdhet az élről

Összeült a nyolcfős döntő asztal az EPT Prága főversenyén, a legtöbb zsetont a svéd Ramzi Jelassi gyűjtötte, az ő vezetésével kezdődik meg a harc a 835 ezer eurós fődíjért.

A 21 játékosból csak nyolc főre fogyott az European Poker Tour Prága főversenyének mezőnye. Az élre a svéd Ramzi Jelassi ugrott, jelenleg neki van a legtöbb esélye megszerezni a 835 ezer eurót érő bajnoki címet – írja a Poker.hu.

Izgalmas versenynaphoz érkezett az EPT Prága 5300 eurós Main Eventje, még 21 zsugás bizakodhatott a döntő asztalra jutásban, köztük a walesi Roberto Romanello is, aki 2010-ben megnyerte ugyanezt a tornát.

Sajnos pont ő esett ki elsőként, a 21. helyen így is 25 ezer euró ütötte markát. A nevesebb játékosok közül még búcsúzott az amerikai Jeff Sarwer (17. hely szintén 25 ezer euróért) és a norvég Team PokerStars Pro, Johnny Lodden is, aki a 13. helyet szerezte meg, amiért 34 ezer eurót vehetett fel a kasszánál.

A nyolcfős finálét végül a nem éppen svédes nevű, de az északi országból származó Ramzi Jelassi kezdheti meg az élről, őt követi a fehérorosz Aleh Plauski és a holland David Boyaciyan.

A döntő asztalon további öt nemzet játékosai lehetnek ott, ők mind a 835 ezer eurót érő első helyért küzdhetnek majd meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik