Sport

Csákvári gyerekek nyerték a Hanshi-kupát

A Kempo Harcművészeti SE Csákvár hódította el a legjobb gyerek csapatnak járó vándorserleget a XVII. Hanshi Kupa Zen Bu Kan Kempo versenyen.

A Szentendrén megrendezett versenyen aranyéremmel zártak, s a székesfehérváriaktól elhódították a gyerek csapat kategóriájának vándorserlegét a csákvári kempókák.
A Fejér megyei fiatalok nyolccsapatos mezőnyben bizonyultak a legjobbnak. „Gratulálok a gyerekeknek, akik magasan jobbak voltak a vetélytársaiknál. Látszik, hogy komolyan vették az edzésmunkát. Külön szeretnék gratulálni és köszönetet mondani Ferenczik József mesternek, aki remekül felkészítette a lurkókat a Hanshi-kupára.” – mondta Takács Attila, az egyesület elnöke.

A csákvári kempo klub a felnőttek csapatversenyében nem fért fel a dobogóra, azonban a helyi származású Dencinger Dávid vezette gyöngyösi klub bronzérmet szerzett az első olyan Hanshi-kupán, amelyen indított felnőtt csapatot.

Az egyéni versenyszámokban Brandl Attila junior semi-contact kategóriában bronzérmet szerzett.

Az idei csákvári győzelemmel egy tucatra emelkedett azon Hanshi-kupa elsőségek száma, amelyet Kyoshi Takács Attila kempo mester valamely jelenlegi vagy korábbi klubjának gyerek csapatai nyertek meg.

Gyerek csapat eredmények:

–  Sándor Stella (4. kyu) formagyakorlat, 1. hely

–  Sándor Erik (4. kyu) fegyveres formagyakorlat, 2. hely

–  László Tamás (4. kyu) önvédelem, 1. hely

–  Major Míra (7. kyu) 3 pontos küzdelem, 1. hely

–  Kovács Kitti (8. kyu) földharc, nem ért el eredményt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik