Sport

100 ezer dollár felett nyertek a magyarok az online pókerhétvégén

Csodás hétvégét zártak a magyar online zsugások, hárman több mint 100 ezer dollárt nyertek a PokerStars két legnagyobb versenyén.

Ismét remek online pókerhétvégén vagyunk túl, ami nagyrészt annak a három magyar netes regulárunknak köszönhető, akik több mint 100 ezer dollárt kaszáltak a PokerStarson. „Borso888” a Sunday Milllion, „szusza84” a Sunday Warm Upon döntőzött, míg “Bélabácsi” 10. helyen végzett ugyancsak a Warm Upon – írja a Poker.hu.

A téli vacogós időszak remek lehetőséget nyújt az online zsugásoknak, hogy kiélhessék póker iránti olthatatlan szomjukat. Ennek tudatában vágnak bele több ezren a hétvégi nagyversenyeknek, na meg persze az elképesztően nagy összegekért, amelyek örökre megváltoztathatják egy játékos életét.

Minden bizonnyal valami ilyesmit élhet most át a „Borso888” nicken játszó magyar kártyás is, ugyanis élete legnagyobb eredményét elérve a negyedik helyig menetelt a PokerStars Sunday Millionján.

A világ legnívósabb online versenyén 6 882 játékos között jutott be a kilencfős döntő asztalra, ahol egészen a negyedik helyig jutott, ami 75 702 dollárt eredményezett számára.

Szintén remekül szerepelt „szusza84” is, aki a Sunday Warm Upon jutott be a fináléba, ahol a hatodik pozíciót tudta elcsípni, ami így is majd’ 22 ezer dollárt ért. A szegedi kártyás K-3 lapokra mondott allint, a későbbi győztes „Chaz D” megadott A-Q-val, és a T-9-3-7-Q közös lapoknak köszönhetően búcsúztatta a magyar zsugást.

A tízedik helyen végzett egyébként Magyarország legismertebb online játékosa, „Bélabácsi”, aki négyezer dollárral vigasztalódhat, hogy lemaradt a döntőről. Ők hárman tehát kicsivel 100 ezer dollárt felett nyertek a hétvégén, ami 22 millió jó magyar forintot hozott nekik a konyhára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik