Sport

Medveharapás Zágrábban

Nem tudta megismételni a SAPA Fehérvár AV 19 pénteki, Linz elleni teljesítményét, és sima vereséget szenvedett a Medvescak Zagreb csapatától az EBEL 29. fordulójában.

Nem sok esélyt adtak a vendéglátók ezen az összecsapáson a fehérváriaknak, bár az első húsz percet még kihúzták kapott gól nélkül a kék-fehérek. A folytatásban azonban alig telt el három perc a második harmadból, amikor megszerezték a vezetést a Medvék, és innentől már egyre fogyott a Fehérvár sansza. A játékrész hajrájában növelni tudta előnyét Kyle Greentree találatával a vendéglátó együttes, míg az utolsó húsz percre is esett egy hazai gól, ekkor Adam Miller mattolta Adam Munrot. A Medvescak fölényét a kapura lövések száma is jelzi, hiszen kis híján kétszer annyit foglalkoztatták Munrot, mint a túloldalon a fehérváriak Robert Kristant (42-22).

A SAPA Fehérvár AV 19 legközelebb pénteken, 19.15-kor a Klagenfurt AC csapatát fogadja az ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban.

Jegyzőkönyv:

KHL Medvescak Zagreb – Sapa Fehérvár AV19 3-0 (0-0, 2-0, 1-0),

Zágráb, 6000 néző,

Vezette: Kamsek, Podlesnik, Johnstone, Rakovic

Medvescsak Zagreb: Kristan – Letang (1), Waugh, Greentree 1, Jeffrey (1), Naglich – Sertich, Martinovic, Zanoski 1, Brine, Fraser  – Macaluay, Bozic, Miller 1, Buch, Perkovich  – Vedlin,  Trestenjak, Yelovich (1), Koren. Vezetőedző: Marty Raymond.

SAPA Fehérvár AV 19: Munro – Orbán, Sille, Magosi, Bailey, Benk – Pratt, Durco, Metcalfe, Johansson, Banham – Hetényi P., Horváth A., Ladányi, Vas M., Sofron – Pozsgai, Tokaji, Kovács Cs., Sikorcin, Mihály Á. Vezetőedző: Jan Neliba.

Kiállítások: 6 perc illetve 10 perc.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik